De 10 beste Marvel-logoene gjennom tidene

Forfatter: Monica Porter
Opprettelsesdato: 22 Mars 2021
Oppdater Dato: 8 Kan 2024
Anonim
Lip Sync Battle - Tom Holland
Video: Lip Sync Battle - Tom Holland

Innhold

På 1980- og 1990-tallet var filmer basert på Marvel-tegneserier en mild blandet pose. Sett i dag viser lenge glemte kalkuner som 1986s Howard the Duck, 1990s direkte-til-video-versjon av Captain America og 1998s Nick Fury: Agent of SHIELD (med David Hasselholf i hovedrollen) hvor risikabelt det var for Marvel å lisensiere karakterene sine til tredjeparts filmprodusenter, som alltid ikke forsto eller respekterte kildematerialet. Omvendt var det et genistrek da Marvel bestemte seg for å lage sine egne filmer, og begynte i 2008 med den første Iron Man.

Den påfølgende salve med å slå kontorbusser har blitt ledsaget av noen flotte logo-design også. Les videre når vi avslører favorittene våre fra serien så langt, og hvorfor de fungerer så bra. Og se vår logodesignguide for råd om hvordan du lager din egen vinnende merkevare.

01. Iron Man (2008)


Denne logoen, skapt av frilans kreativ regissør Fede Ponce, gjenspeilet dristig selskapets nye tillit til seg selv, ved utgivelsen av sin første interne film i 2008. Designet fungerer effektivt for å forene fortid og nåtid; begge tegner på den originale tegneserielogoen, og oppdaterer den med en grov, fotorealistisk metallisk tekstur. Og det er ikke alt. Designeren forklarte senere at han så Iron Mans historie om "forløsning, om å bli ødelagt og gjenfødt", og så den reflekterende naturen til logoen var et tegn på "sollys og gjenfødelse".

02. The Avengers (2012)

En av de store fordelene med Marvel å lage alle filmene sine internt var at det kunne bringe flere karakterer sammen i en film (som det hadde gjort i tegneseriene) uten å måtte forhandle om rettighetene med flere produsenter. Og i 2012 utnyttet den denne nye friheten mest mulig med utgivelsen av The Avengers, hvis suksess med suksess endret kursen, ikke bare superheltfilmer, men uten tvil filmindustrien som helhet.


Logoen til filmen (med tittelen Avengers: Assemble in the UK) kan ha vært ny for mange, men Marvel-fans ville ha anerkjent den som i hovedsak samme design som de som ble brukt i tegneseriene. Basert på det som internt ble kjent som 'Big A', med sin fremoverstøtende pil, ble dette designet (vist nedenfor) utviklet av Marvel-bokstaven Gaspar Saladino, og debuterte på trykk i 1972.

Filmlogoen utviklet 'A' et stadium lenger, plasserte den inne i en ring for å gi ekstra dynamikk, og kursiviserte ordet 'The' for ytterligere fremdrift. Alt dette, pluss en metallisk struktur og ekstra skarphet til slutten av ‘G’ og to ‘E’er, kombinert for å produsere et piksel perfekt design som trengte lite oppdatering på tvers av påfølgende Avengers-filmer.

03. Guardians of the Galaxy (2014)


The Guardians of the Galaxy-tegneseriene var jokeren i Marvel-pakken: morsom, ærbødig og noen ganger ganske latterlig (men på en god måte). Så fansens hjerter var i munnen da en storskjerms utflukt ble kunngjort: kunne Marvel trekke det av? Det viste seg at de kunne: filmen var en stor hit med både tegneserieelskere og massepublikum, ikke minst takket være den spektakulære VFX.

Logoen tok den grunnleggende stilen til alle Marvel-filmlogoer til dags dato og ga den en morsom vri. Utseendet til slitt metall og litt klumpete bokstaver passet denne filmen om en kranglete og kaotiske gruppe romfartspirater vakkert.

04. Doctor Strange (2016)

Mens de tidlige Marvel-filmlogoene var ganske like, begynte ting å åpne seg i 2016 med dette fortryllende designet for Doctor Strange. Det tok det underliggende konseptet med reflekterende metall, og ga det en gylden, magisk og offbeat vri, som passet perfekt til filmens fantasy-tema. Dens tynne og elegante bokstaver reflekterte også subtilt hvordan forskjellige Benedict Cumberbatch karakter ville være fra det vanlige kjøtt-og-muskelmerket til superhelt.

05. Spider-Man: Homecoming (2017)

I begynnelsen av MCU prøvde Marvel hardt for ikke å få merkevaren til å se for komisk ut, for ikke å skremme den filmgående mainstream. Men innen 2017 hadde bordene snudd. Nå betydde allestedsnærheten til store flatskjerm-TV-er og streamingvideo at superheltfilmer var en av de få tingene som kunne friste publikum bort fra sofaene sine: Marvel var kino mainstream.

Det er altså passende at Spider-Mans ankomst til moderne Marvel-filmer ble ledsaget av denne veldig komiske logoen. Det gjør en god jobb med å representere det som egentlig var en ungdomsfilm, med det spraymalte Spidey-emblemet i 'O' av 'Homecoming' som superhjeltet integrerte i designet.

06. Thor: Ragnarok (2017)

2017 var et havskifteår for Marvel-filmlogoer, med Guardians of the Galaxy 2, Spider-Man: Homecoming og Thor: Ragnarok (over) som alle inkluderer morsomme, retro- og tegneserie-lignende elementer i designene sine.

Med den filmatiske versjonen av Marvel som nå var helt rolig med seg selv, hadde denne tredje i Thor-sagaen tunga fast i kinnet og var full av falske observasjoner, ironisk vidd og selvparodi. Så mens logoene for de to første Thor-filmene hadde vært dristige, jordiske og maskuline, trakk dette designet i stedet for bokstilen fra 1980-tallet Marvel-tegneserier og TV-tegneserier for å formidle atmosfærens endring. Når det gjelder farge, form og stil, er det et broket mannskap med grafiske elementer, men på en eller annen måte passer de perfekt sammen ... akkurat som selve filmen.

07. Black Panther (2018)

I 2018 kom nok en milepæl i Marvels moderne filmhistorie. Den første Marvel-filmen med en hovedsakelig svart rollebesetning, Black Panther, tiltro kritisk anerkjennelse over hele linja, og ble den første superheltfilmen noensinne som ble nominert til Oscar for beste film.

Logoens slanke linjer og geometriske nøyaktighet gelet godt med ånden av avansert teknologi som gjennomsyrer filmen, og med historien sentrert rundt et mystisk og skjult afrikansk rike, var det passende kongelig og majestetisk.Det var absolutt ikke bedøvet: 3D-plassering av bokstaver, med 'P' og 'R' forskjøvet fremover, og spissen til 'N' stakk fremover, la til en følelse av bevegelse og formål som passet filmens dramatiske og til slutt oppløftende historie.


08. Captain Marvel (2019)

Mens de moderne Marvel-filmene alle har promotert humanistiske, progressive verdier, var det først i 2019 at MCU fikk sin første kvinnelige superhelt. Denne opprinnelsesfilmen på 1990-tallet inneholdt imponerende avaldrende digital teknologi, og Marvel trakk frem et lignende triks med logoen.

Designet bruker retrobokstaver og et klassisk rødt og gullfargevalg for å gi følelsen av en superheltfilm fra det 20. århundre, mens den eksplosive bakgrunnen gir den ånden til moderne superheltekino. Det som egentlig er en liten lapp med negativt rom, er overraskende effektiv: du vil nesten beskytte øynene mot lysstyrken!

09. Avengers: Endgame (2019)


Med tanke på suksessen til de originale Avengers-filmene, kunne Marvel ha holdt på med å kaste dem ut til Stark og Banner handlet med slag i gamlehjemmet. Men til ære for det, slo det opp briljant med Avengers: Endgame i 2019, og klarte å få plass til flere superhelter i en enkelt scene enn du noen gang hadde trodd var mulig.

Logoen tok det kjente 'Avengers' ordmerket fra de tre foregående filmene, og ga det en litt aldrende, forvitret tekstur og mer modent fargevalg for å markere tidens gang og historiens dystre natur. Undertittelen 'Endgame' var i mellomtiden litt mer dempet enn med 'Age of Ultron' eller 'Infinity War', med et snev av solnedgang i fargepaletten og større bokstavavstand som gjenspeiler den bittersøte atmosfæren i sagas slutt.

10. Thor: Love and Thunder (2022)


Avengers-kvadrilogien kan ha avsluttet, men Marvel-filmuniverset fortsetter, da denne logoen for kommende 2022-film Thor: Love and Thunder formidler fantastisk. Fantastisk over-the-top og husker det beste fra Marvel-tegneseriene fra 1980- / 90-tallet i sin lyse og fargerike pomp, vi har en veldig god følelse av denne. Kort fortalt, hvis Thors neste eventyr er halvparten så morsomt som denne logo-designen, ser fremtiden til Marvel-filmer godt ut.

Fascinerende
Det beste verktøyet for fjerning av passord for Windows - PassFab 4WinKey
Les Mer

Det beste verktøyet for fjerning av passord for Windows - PassFab 4WinKey

Window-operativytemet etter flere begrenninger på brukerne når det gjelder å fjerne bruker- eller adminitratorpaord. Det er to regler du må følge - PPE-regler og Window-regler...
Hvordan gjenopprette passordet til Microsoft-kontoen
Les Mer

Hvordan gjenopprette passordet til Microsoft-kontoen

Microoft-brukere er å kjent med Microoft-kontoen fordi denne kontoen er i tand til å logge på alle Microoft-tjeneter. Uten paordet kunne ikke brukerne få tilgang til Microoft. I de...
Toppvalg for å hacke RAR-passord
Les Mer

Toppvalg for å hacke RAR-passord

Noen ganger trenger medarbeidere å jobbe med de låte RAR-filene om er blitt låt av andre anatte. Mange ganger er peronen om har paordet utilgjengelig. Derfor er det et behov for å ...