De største logo designene i november 2013

Forfatter: Randy Alexander
Opprettelsesdato: 2 April 2021
Oppdater Dato: 14 Kan 2024
Anonim
England & Australia In Huge Scoring T20 | 2013 - Highlights
Video: England & Australia In Huge Scoring T20 | 2013 - Highlights

Innhold

Som reklamer prøver vi hele tiden å tolke verden på nye og visuelt spennende måter. Likevel kan vi også være konservative og ofte ha en kneppet reaksjon på noe nytt.

Så den dagen en ny logo-design lanseres for et kjent merke, er de første reaksjonene vanligvis negative. Når det har gått litt tid og det nye designet har blitt sett i aksjon, kan det imidlertid være en annen historie. Her ser vi på månedens største nye design og redesign: med litt nytt perspektiv, hva synes du om dem nå?

01. Philips

Ledende nederlandsk teknologiselskap Philips avduket denne nye logoen og identiteten over hele merkevaren i november. Basert på strapline 'innovation and people', trekker den nye skjoldlogoen tilbake til selskapets originale logo-design tilbake i 1934. Men dette nye utseendet har skjevere aspekter, med tykkere og mykere linjer hele veien.


Philips har imidlertid uttalt at de vil fortsette å bruke sitt forrige blå ordmerke (ovenfor), da det tar sikte på å 'forbli tro mot sin arv, forankret i de første årene på begynnelsen av det 20. århundre'. Den nye logoen vil vises på alt deres kommende reklamemateriale.

02. Mesosfæren

Her er vi vitne til en utvikling av et merke med en logo som etterligner transformasjonen av selskapet sitt etter hvert. Designer Brett Wickens var ansvarlig for den ikoniske Sopranos-logoen for HBO - oppsummerte showets estetiske med bare noen få bokstaver. Han jobber nå som partner og identitetsdesignspesialist i Ammunition, hvor hans ekspertise er blitt snappet opp av San Francisco oppstartsselskap Mesosphere for å skape en morphing merkevareidentitet.

I stedet for et statisk bilde er logoen et animert nettverk av svingete noder som skifter og utvikler seg over tid. Dette nettverket er amonogrammed 'M' som har blitt født i kode, med teamet som bygger en app i open source-plattformen Processing som tillot dem å tilpasse noen variabler som passer deres smak og merkevaren som helhet.


03. Marvel

Hvis du har sett filmen Thor 2: The Dark World, har du kanskje lagt merke til noe litt annerledes i begynnelsen av filmtitteldesignene. Forskjellen er en endring i den ikoniske Marvel-logoen - og selskapet har gitt ut den korte videoen ovenfor for å introdusere den riktig.

"Vi designet den aller første Marvel-logoen for den første Spider-Man-filmen," forklarer produsent Kevin Feige på Marvel.com. "Vi har brukt den logoen i 11 år, og med 'Thor: The Dark World' føltes det som en god tid å oppdatere den fordi dette er den aller første filmen som bare har Marvel-logoen foran seg." Designet av logoen, som vil vises i fremtidige Marvel-filmer, samt TV-showet Agents of S.H.I.E.L.D., er blitt forsterket, la han til.

04. Wellington, New Zealand


Dette er det nye logo-designet for New Zealands hovedstad, designet som en del av Destination Wellington-prosjektet, som har som mål å markedsføre byen som et sted å gjøre forretninger.

Masterminded av Wellington byråd, ved hjelp av malingselskapet Resene, involverte rebranding-øvelsen opprettelsen av spesifikke merkevarefarger - Absolutt gul og positivt svart - til forskjell fra svart og gull fra Wellington rugbylag.

Dette blir beskrevet som en måte for innbyggerne å eie merkevaren ved å la dem bruke malingen i sine egne hjem og bedrifter.

05. 50 Beste logoer noensinne

Ok, dette er ikke et logodesign fra november - men en hel bok med de beste noensinne som ble utgitt denne måneden! De 50 beste logoer noensinne er en definitiv guide til det største identitetsarbeidet noensinne er laget. Selv om du bare har en forbipasserende interesse for grafisk design, er det fascinerende å se hvordan BP-logoen så ut i 1930, eller å prate om hvordan Coca-Cola-identiteten har utviklet seg (eller ikke) de siste 125 årene.

Over 180 premiumsider dissekerer boken verdens største eksempler på logo-design, viser opprinnelse, evolusjon og intervjuer med designerne bak dem - inkludert Rob Janoff (Apple) og Lindon Leader (FedEx). Det hele legger opp til en fascinerende oppslagsbok om de mest kjente merkene som noen gang er opprettet.

Plukk opp boka på alle gode aviskiosker i dag, eller bestill den online. Eller hvis du foretrekker det, kan du laste ned en digital utgave direkte til iPad fra Computer Arts-appen på iTunes.

Som dette? Les disse!

  • Hvordan bygge en app: prøv disse flotte opplæringene
  • Gratis programvare for grafisk design tilgjengelig for deg akkurat nå!
  • Lag et perfekt humørbrett med disse pro-tipsene

Hva synes du om logoene som ble avduket i november? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Vårt Valg
19 tips for flott design av nyhetsbrev
Les Mer

19 tips for flott design av nyhetsbrev

Vi har alle gjort det. Du har en flott opplevel e med et firma, et produkt eller en tjene te, å når du er på dere nett ted en 'Abonner på nyhet brevet' -knappen din, tenker...
5 uvanlige fargebruk i logo design
Les Mer

5 uvanlige fargebruk i logo design

For kning vi er at farger er regi trert av hjernen før bilder eller type, noe om betyr at det er verdt tiden din å pu e på fargeteori for merkevarebygging.Vellykket 'eier kap' a...
18 kreative MacBook-dekaler
Les Mer

18 kreative MacBook-dekaler

MacBook-dekaler er en kreativ måte å legge til et per onlig preg på den bærbare datama kinen. I tedet for å tole på dodgy event-kli tremerker, er di e merkene en kvalitet...